Mökki Rukalla

Karhunkolo on Rukanriutan rauhallisella ja suositulla alueella ski-bussipysäkin ääressä oleva kiva paritalohuoneisto! Nukkumapaikat 6. Parvella 32 tuuman taulu-TV pleikka kakkosella varustettuna jolla voi katsella myös dvd-elokuvia! Alhaalla 40 tuuman taulu-TV  korttipaikalla ja blu-ray kotiteatteri. Astiastot 8 henkilölle, erilaisia viinilaseja ja kuoharijuomalaseja lisäksi. Mökissä kaksi vessaa, toinen yksittäinen ja pesuhuoneen yhteydessä yksi.

Isot terassit takana ja sivulla josta kapea patio etupihan terassille (kuivalla kelillä voi tassutella sukkasillaan ympäri huoneiston)! Liukureita ja potkukelkka löytyy varastosta sekä 4 uutta pulkkaa . Myös pilkkireppu ja kaira löytyy varastosta, omat parhaat pilkit tuot varmaan itse mukanasi joilla narraat Kesäjärven komeimmat siiat ja ahvenet pataan tai pannulle! Hiiligrilli ja savustuslaatikko ovat odottamassa grillimestareita!

Autolle on katos. Alhaalla molemmissa makuuhuoneissa kiinteät parivuoteet ja parvella parivuode joka on irrotettavissa 2 erilliseksi vuoteeksi.

Hinnat alkaen 90e vrk/270e vkl tai sopimuksen mukaan!

Kaupat ja palvelut kävely etäisyydellä sekä tuo jo mainitsemani ski-bussipysäkki aivan lähellä, jolla pääset kulkemaan ympäri tunturia kaupoille ja rinteille! Laduille on matkaa 200m suorinta reittiä kulkien. Kuusamon 600 km kelkkareitit kulkee mökin takaa 100m päässä. Myös Kuusamon keskusta on noin 25 km päässä josta löytyy isot marketit: Prisma, Citymarket, Lidl ja paljon muita liikkeitä jos sattuu ”shoppailu” kärpänen purasemaan!

Oulangan mahtavat maisemat myös ihan pakko käydä katsomassa (Kiutaköngäs ja Jyrävä ainakin). Karhunkierroksellekkin pääset heti Rukakeskuksen kupeesta tai jos et koko kierrosta jaksa tai halua niin Pieni Karhunkierros tarjoaa myös erinomaiset näkymät ja kuntoakin siinä saa samalla kohennettua. Myös Valtavaaran ja Pyhävaaran päiväreittit on todella hienoissa maisemissa! Lähde Rukalle viettämään lomaa ja laatuaikaa kaikenlaisten aktiviteettien parissa 🙂 Katso lisäkuvia alhaalla olevasta linkistä!

Katso lisää kuvia Täältä

Lisätietoja mökistä  Täältä tai tiedustele meiltä lisää täyttämällä yhteydenottolomake!

Yhteystiedot
Siisti Homma Ky
Tampereentie 29-15 A
39700 Parkano

 
Matkapuhelin:
044 580 8916 Aila Koivula
044 580 8915 Teijo Koivula
 
Sähköposti:
aila@siistihomma.fi
teijo@siistihomma.fi

Koti syväpuhtaaksi

Painehuuhtelukoneella eroon kodin/hotellien esim:sohvien ja patjojen tekstiilien vaikeasti irtoavista tahroista sekä allergisoivista bakteereista ja pölypunkeista
 

Lue lisää Painehuuhtelupesusta! »

Kotitalousvähennys

Muista että kotitaloudet saavat vuoden 2017 alusta alkaen palveluistamme 50% kotitalousvähennyksen.
 
Lue lisää vero.fi-palvelusta »